loader
menu

CIUTAT

El sindicat CGT alerta de la possible mort d'un nen al Joan XXIII pels casos d'enterovirus

El Circ Ciutat dimarts, 17 de maig de 2016

El brot d'enterovirus que afecta a desenes d'infants ingressats en diferents hospitals catalans, entre ells, al Joan XXIII de Tarragona, ha provocat alerta màxima. El sindicat CGT ha alertat de la possible mort el matí d'avui dimecres d'un dels nens ingressats a l'hospital tarragoní. "Se sap que hi ha diversos infants afectats i segons diverses informacions pendents de confirmar, un d'ells ha mort a manca de que l'autòpsia confirmi la causa", han explicat des del sindicat.

Foto: circdetarragona.com

La CGT vol denunciar la opacitat informativa per part de les autoritats sanitàries en relació amb el virus, que només han intentat rebaixar la gran alarma social generada. "Després d'adreçar-nos a l'ICS, que ens ha adreçat al Departament de Salut, aquest després ens ha desviat la trucada a un contestador automàtic de mòbil", ha denunciat el sindicat.

Des de CGT creuen que "el nombre de casos, conjuntament amb la gravetat que comporta el fet d'ingressar en cures intensives, demana que les autoritats sanitàries de Catalunya informin degudament a la ciutadania així com a les treballadores, molts dels quals no tenen coneixement del fet ni dels protocols a aplicar per tal d'evitar el contagi i transmissió de l'esmentat enterovirus.

Altres entitats, com la Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET) també han demanat de manera oficial informació més acurada sobre els casos d'enterovirus detectats en els darrers dies a l'hospital Joan XXIII.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar