loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els 'memes' de la mascota dels Jocs del 2017 causen furor a les xarxes

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 19 de maig de 2016

La presentació de la mascota dels Jocs del 2017, Tarracus, està generant rebombori a les xarxes. Un cop Tarracus s'ha fet públic, les reaccions han estat instantànies. Els famosos 'memes' de la nova mascota dels Jocs Mediterranis han sortit com a bolets.

@joan_ru_ca

@elchicotriste

@joan_ru_ca

A primera hora de la tarda, un perfil a twitter anomenat @mascotatarracus es presentava d'aquesta manera: "Sóc la mascota dels Jocs Mediterranis 2017. El rei ha vingut al meu naixement. Sóc la polla."

Que s'hagi passat d'una avellana amb casc, tal com va idear en el seu imaginari l'alumne guanyador, a un emoticono ha estat de les critiques més comentades. Això s'hauria fet per "fotre" als de Reus, com també ha circulat per la xarxa. Tarragonins i tarragonines actius a les xarxes i gent d'arreu s'han abonat a una batalla per la genialitat dialèctica i de creativitat.

La semblança entre Tarracus i un dels personatges dels Simpson, Ralph; imatges de Tarracus disfressat d'esperma intentant fecundar el 2017; selfies de regidors amb Tarracus, o el mateix emoticono presidint la formació del pacte de govern a Tarragona. O el mateix Tarracus suplicant que el disparin, o convivint entre un dels múltiples abocadors il·legals que hi ha a la ciutat.

Són només pinzellades d'un fenomen que ha situat l'etiqueta #tarracus2017 entre les més actives de la tarda.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar