loader
menu

CIUTAT

La URV celebra el 10è aniversari de la primera promoció d'estudiants xinesos

El Circ Ciutat divendres, 20 de maig de 2016

Els 141 estudiants de la Xina que han fet part dels seus estudis a la URV han rebut aquesta setmana els diplomes de final del curs. D’ells, 108 han fet el 3r curs dels seus estudis a la URV seguint el Curso universitario de Lengua española: Español y Cultura / Español y Negocios; 30 ha fet el 4t curs, seguint el Curso universitario de Especialización en Lengua Española: Español y Cultura / Español y Negocios, i 3, estudis de Comerç.

Aquesta setmana 141 estudiants d'universitats de la Xina i Taiwan han rebut el diploma de final d'estudis a la Universitat tarragonina

Procedeixen de nou universitats de Xina i Taiwan. De Xina, són: Beijing City University (BCU, Binhai School of Foreign Affairs, Tianjin Foreing Studies UniversitY (TIFSU), Changzhou University, Universidad de Lenguas Extranjeras de Dalian (DLUF), Zhejiang International Studies University, Jilin Huaqiao Foreign Languages Institute i Yunan Normal University. De Taiwan, és Wenzao Ursuline University of Langages.

Foto: URV

En l’acte van estar estar presents el degà de la Facultat de Lletres, Josep Sànchez Cervelló, la directora del Centre d’Estudis Hispànics, Esther Forgas; la directora del Centre de Formació Permanent (Fundació URV) Charo Romano i la vicerectora d’Internacionalització Mar Gutiérrez-Colón. Hi va assistir també el professorat, i quatre representants dels alumnes van fer parlaments representant el seus companys, de 3er, 4rt curs, màster i doctorat. A més, un grup de 4t curs va representar una peça de teatre escrita per ells mateixos i basada en el conte de “La sireneta”, de l’escriptor danès Hans Christian Andersen.

La directora del Centre d’Estudis Hispànics va agraïr a la quarantena de professors que participen en els programes acadèmics la seva dedicació des que van arribar els primers estudiants de Xina. Es van haver de dissenyar de nou els continguts acadèmics d’acord amb les necessitats formatives dels alumnes i es van adaptar didàcticament a l’aula; i amb el temps, s’han anat diversificant.

Desè aniversari de la primera promoció d'estudiants xinesos

En aquest curs es compleix el 10è aniversari de la primera promoció d’estudiants xinesos a la URV. En el curs 2005-06 es van desplaçar els primers disset estudiants xinesos a la URV.

El Centre d’Estudis Hispànics coordina l’oferta formativa d’espanyol per a estrangers i la Fundació URV gestiona la seva estada a la Universitat. L’any 2011, el programa formatiu de la URV per a estudiants xinesos el premi Vicens Vives a la Qualitat Docent de la Generalitat de Catalunya i el premi a la Qualitat Docent del Consell Social de la URV.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar