loader
menu

CIUTAT

TGN acull el vermut més solidari

El Circ Ciutat diumenge, 22 de maig de 2016

Dissabte va tenir lloc una nova edició del Vermut més solidari de la iniciativa Feel Vermut a la Rambla Nova de Tarragona, aquest cop amb l’afegit que ha estat el primer intent de “Guinness World Records” al Vermut solidari més gran del Món per recaptar fons per a la Fundació Noelia i organitzat per Tarragona Ràdio amb motiu del seu 30è aniversari.

Foto: feel vermut

De les 11.30h i fins les 15.00h s’han repartit 900 degustacions de Vermut Yzaguirre, que sumen 170litres, amb bosses de patates xips Frit Ravich, i diferents productes de merchandising; que han fet que la iniciativa arribés gairebé al rècord guiness, que eren 261.

Per a cada degustació de feelvermut (amb xips i marxandatge) i feelvermutkids, amb suc de fruita, s’ha donat 2 euros solidaris que han anat destinats a la Fundació Noelia; que s’han mostrat molt satisfets i agraïts amb la recaptació.

L’acte s’ha desenvolupat segons estava previst: a les 11:00h del matí han començat les diferents actitvitats: de les 11:30 a les 12:00h actuació musical de “Fito Luri”, de les 12:00 a les 13:15h Màster Clas a càrrec de l’escola “Sinhus Dansa”, de les 12:00 a les 12:40 cercavila a càrrec de la Banda “Sons de la Cosetania”, de les 13:15 a les 13.35 actuació musical de “Joan Rovira” i per finalitzar l’exhibició de ball a càrrec de l’escola “Salsaburu”. A més per als més petits, jocs infantils (inflables) i amenitzant l’acte com sempre amb música de DJ durant tota la jornada.

El got de quasi 2,5m d’alçada i 1,25 cm d’ample ha regnat a la Rambla Nova amb 300 litres de Vermut Yzaguirre. El got gegant, que ens ha acompanyat en d’altres festes (Plaça de la Font, Camp Clar, Serrallo i Plaça de Cuba), és de fibra de vidre i compta amb els seus glaçons, oliva i tall de taronja i, a través de dues aixetes, a la seva part inferior, s’extreu el vermut.

Feel Vermut és una iniciativa que va posar en marxa al 2012 l'Ajuntament de Tarragona i un cop al mes es convoquen les Festes Feel Vermut en algun dels 17 bars i restaurants que formen part de la campanya. El conjunt d’activitats, actes i el Vermut més solidari ve suportada pels seus patrocinadors: Vermouth Yzaguirre, Frit Ravich, Coca Cola i Tarragona ràdio Feel Vermut és sentir una tradició molt nostra. És sentir Tarragona, sentir la llum, sentir el bon temps, sentir la companyia dels amics o la família, sentir els sabors d'un aperitiu en una de les terrasses de la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar