loader
menu

CIUTAT

TGN engega un projecte per ajudar les parelles que es volen separar

El Circ Ciutat dilluns, 23 de maig de 2016

L'Ajuntament de Tarragona posa en marxa una iniciativa per ajudar a les parelles que s'estan separant. L’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS) inicia un projecte d’acompanyament a pares i mares en procés de separació. Es tracta de la primera edició i té com a principal objectiu oferir recursos i estratègies a adults que es trobin en aquesta situació, per tal d’evitar que els possibles conflictes sorgits entre la parella afectin els seus fills.

El projecte consta de vuit sessions d’una hora i mitja de durada i en el grup actual hi participen vuit persones. La responsable és Judit López, llicenciada en psicologia i psicopedagogia i amb experiència en el jutjat de família, que realitza les sessions, pensades com un espai d’acompanyament, per donar recursos i ajudar als progenitors a diferenciar l’àmbit conjugal de l’àmbit parental i evitar, en la mesura del possible, que els conflictes de parella afectin els fills.

Aquesta primera edició es realitza a l’IMET, va començar el 18 d’abril i finalitza el 13 de juny. Des de l’Institut Municipal de Serveis Socials es donarà continuïtat al projecte durant tot l’any, ja que la iniciativa ha estat molt ben acollida entre els participants actuals. A la tardor està previst iniciar-ne una segona edició oberta a tots els pares i mares que vulguin orientació i assessorament per afrontar una separació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar