loader
menu

CIUTAT

Tercera licitació exprés per a l'obra del palau d'esports del 2017

El Circ Ciutat dilluns, 23 de maig de 2016

Un cop licitada l'obra civil i els treballs d'arquitectura, Infraestructures.cat ha fet pública la licitació de la tercera fase de la gran obra del palau d'esports de Campclar: les obres per a la instal·lació elèctrica, de clima i hidràuliques, entre d'altres.

Una imatge virtual del futur palau d'esports de Campclar. Foto: circdetarragona.com

El projecte té un preu de sortida de 3.370.943,82 € (IVA inclòs) i el termini d’execució previst és de 8 mesos. D’acord amb les característiques de la licitació, les empreses interessades en participar en aquest concurs tenen fins al 6 de juny per presentar les seves ofertes. L’adjudicació d’aquestes obres està prevista per al mes de juny.

El passat 28 d’abril, Infraestructures.cat va donar el seu vistiplau a l’inici de les actuacions per licitar, per tràmit d’urgència, la construcció del Palau d’Esports dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Amb un import màxim de licitació de 14,7 milions d’euros (IVA inclòs).

La licitació d’avui, que inclou les instal·lacions elèctriques, de clima i hidràuliques entre d'altres, és la darrera de les tres fases en què s’estructura el projecte: obra civil, arquitectura i instal·lacions. El primer projecte, que té un preu de sortida de 5,4 milions d’euros i pel qual s’han rebut un total de 16 ofertes, s’adjudicarà el proper 31 de maig; i el segon, corresponent a l’obra civil, compta amb un pressupost de 5,8 milions, es previst que s’adjudiqui durant el mes de juny. El termini de presentació d’ofertes, finalitza el 26 de maig.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar