loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El nou festival Imagina't omplirà de música les nits d'estiu a TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 25 de maig de 2016

Tarragona comptarà enguany amb un nou festival d'estiu. Sota la marca 'IMAGINA'T', la Tàrraco Arena i Zero Produccions engeguen un projecte en col·laboració amb diferents promotors i agents culturals units sota l’objectiu de fer que aquest estiu esdevingui inoblidable a Tarragona. El nou certamen neix, en principi, al marge del que té previst organitzar l'Ajuntament durant la mateixa època de l'any.

La Tàrraco Arena, en col·laboració amb Zero Produccions, serà escenari de concerts i espectacles des de juliol fins el dia de Santa Tecla. Los Suaves i Hombres G s'uneixen a Status Quo, Loquillo i Abraham Mateo, entre d'altres

Del 8 de juliol al 24 de setembre, l'antiga plaça de toros serà escenari de diverses manifestacions musicals i escèniques d’àmbit estatal i internacional, adreçades a tota mena de públics, amb la qualitat com a premissa fonamental.

Hombres G. Foto: Zero Produccions

Los Suaves. Foto: Zero Produccions

Hombres G, Los Suaves i Berto Romero

Als espectacles ja anunciats de Status Quo, Loquillo, Abraham Mateo, el cantaor Paco Candela i 'El Rey Arturo y los caballeros de la mesa redonda', durant l'acte de presentació del festival IMAGINA'T s'ha anunciat els concerts de Los Suaves, en la seva gira de comiat, dels incombustibles Hombres G o de la banda llatina Gente de Zona.

D'altra banda, el festival IMAGINA'T també inclourà macroesdeveniments com el Tan Fan (amb la participació de grups de la talla dels madrilenys Izal, Sidecars, Elefantes o Miss Cafeina), l’espectacle ‘El Arte de los Caballos Andaluces’ o el Made As America (Café Racer & American Cars & Cool Lifestyle).

També hi haurà espai per l’humor, amb Berto Romero i el seu show ‘Sigue con nosotros’.

Les entrades es poden comprar a la web www.tap.cat


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar