loader
menu

CIUTAT

Les empreses que urbanitzaran l'Anella Mediterrània es fan 'amigues' de Tarragona 2017

El Circ Ciutat dimecres, 25 de maig de 2016

L’empresa que urbanitzarà l'Anella Mediterrània s'ha convertit en el primer 'Amic de Tarragona 2017'. Es tracta de la nova denominació que reben les empreses que se sumen al projecte dels Jocs, però que a diferència d'altres espònsors, no fan aportació econòmica,

La UTE Urbanització Anella Mediterrània, formada per Carbonell Figueras SA, Aquambiente i Acsa-Sorigué, han signat l’acord de patrocini amb la Fundació Tarragona 2017, mitjançant el qual la primera es converteix en nova empresa col·laboradora dels Jocs Mediterranis,. El gerent de l’empresa encarregada de la urbanització de l’Anella Mediterrània, Jesús Sánchez, ha assistit a l’acte de signatura del conveni amb la Fundació a les oficines de Tarragona 2017.

El coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor, ha destacat la importància que una empresa d’aquestes característiques, formada per la unió temporal de Carbonell Figueras SA, Aquambiente i Acsa-Sorigué, “s’encarregui d’una obra cabdal per la futura Anella Mediterrània. L’experiència d’aquestes empreses ens garanteix tenir un resultat excel·lent”.

Amics de Tarragona 2017

UTE Urbanització Anella Mediterrània s’afegeix a l’empresa de prevenció de riscos laborals, Salut i Treball, com a nova entitat “amiga” de Tarragona 2017. Aquesta nova categoria de col·laboració amb els Jocs Mediterranis, Amics de Tarragona 2017, va dirigida únicament a les empreses de la demarcació, i neix amb la voluntat d’enfortir els llaços d’unió entre els Jocs Mediterranis i les empreses del territori.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar