loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El cicle 'Cultura de Carrer 2016' arriba a TGN amb més d'una trentena d'espectacles de diferent format

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 25 de maig de 2016

El cicle d’estiu Cultura de Carrer a l’Espai Jove La Palmera arriba a la sisena edició amb més de 30 espectacles de diferent format del 6 de juliol al 6 d’agost. Les activitats es faran de dimecres a dissabte, a l’Espai Palmera, amb actes previs el 22, el 23 i el 30 de juny. Vint-i-un dies amb trenta-sis activitats culturals innovadores, vint-i-quatre de les quals han estat programades conjuntament amb joves creadors, sis activitats formatives i sis organitzades amb l'àrea de Cooperació del consistori. La consellera de Joventut, Ivana Martínez ha destacat que: “el Festival, amb accés lliure a totes les activitats, és un exemple de cogestió i coprogramació de l’Ajuntament, els joves i les entitats de la ciutat, és un exemple del foment i la promoció del teixit social i cultural de la ciutat”.

Part del cartell del cicle. Font: Ajuntament de TGN

La regidora de Cultura, Ivana Martínez, i Joan Rioné, de Genovesa Narratives Teatrals. Foto: Marina Vidal

El Cicle Cultura al Carrer és una proposta que fa onze anys que funciona i sis que ho fa a l’Espai Jove la Palmera. Un espai que s’ha consolidat amb una programació estable cada estiu que aplega propostes de joves creadors de la ciutat i del Camp de Tarragona, combinades amb espectacles d’artistes amb una trajectòria d’èxit arreu del país. El Festival Sota la Palmera l’organitza la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona amb el suport i assessorament de Vòrtex Produccions, Genovesa Narratives Teatrals, l’Espai de Dansa Evohé i TAC 12 com a mitjà col·laborador. La programació forma part del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums amb el suport i finançament del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

21 dies de festival amb 36 activitats gratuïtes

L’Espai Jove La Palmera obrirà les portes al Festival Sota la Palmera el dissabte 2 de juliol, amb l’espectacle La Batecada, una festa que permetrà visualitzar totes les opcions que ens ofereix l’estiu i que acabarà amb l’actuació de 'La tortuga que nunca tuve'.

La programació musical presenta un cartell d’artistes reconeguts com Pau Riba, Joan Miquel Oliver i Joan Colomo amb artistes de l’escena local com Göttemberg, Mi-te’ls i Trau. Els dimecres es farà el cinema a la fresca, que organitza l'àrea de Cooperació, amb cinc projeccions d’audiovisuals que posaran de manifest la situació actual i el debat de carrer sobre els murs i les fronteres entre la ciutadania.

Els dijous es dedicaran a les arts escèniques, amb un cicle destinat a mostrar accions de teatre, dansa, música d’autor o il·lustració dinamitzades per Genovesa Narratives Teatrals. El dia 7 de juliol es tornarà a fer, també de la mà de Cooperació, el “Yo pongo internacional”, una activitat on els assistents porten àpats del seu país d’origen i que ha estat un èxit en les seves anteriors edicions.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar