loader
menu

CIUTAT

El Tarragona dtapes corona el restaurant Barhaus

El Circ Ciutat dijous, 26 de maig de 2016

El Restaurant Barhaus va ser proclamat guanyador de la vuitena edició del Tarragona dTapes. Aquest emblemàtic establiment, dirigit per Andrea Muñoz i Carles Suñé, ha anat creixent creativament i en qualitat any rere any, pel que fa a les propostes gastronòmiques presentades a concurs, fins aconseguir la preuada Forquilla d’Or amb la tapa “Amb bon rotllo de verdures”, que l’acredita com el guanyador absolut del primer concurs i ruta de tapes de Catalunya.

Foto: Cambra de Comerç de Tarragona

Els guardons, lliurats en funció dels vots emesos a través de l'app oficial del certamen, es van lliurar a la seu de la Cambra de Tarragona, organitzadora del Tarragona dTapes, que en el seva vuitena edició, la més reeixida fins ara, ha tornat a comptat amb Moritz com a patrocinador principal. La cerimònia final del Dtapes va comptar amb la presència del xef ulldeconenc distingit amb una Estrella Michelin, Jeroni Castell.

Els premiats

Premi Moritz a la tapa que millor ha maridat amb cervesa: Osteria Lab, pel seu “Spezzatino di Angus”.

Premi a la millor TapaNuit: Premium, pel seu “Premium decission”.

Forquilla de Plata a la millor tapa del Serrallo: Raffa Gelatti, pel seu “Salato dolce amaro”.

Forquilla de Plata a la millor tapa del Centre de la ciutat: Xamfrà del Fòrum, pel seu “Mar i muntanya Xdf”.

Forquilla de Plata a la millor tapa de la Part Alta: restaurant Take Away Sushi TGN, pel seu “De luxe””.

Quasi 370.000 tapes repartides i 2ME de retorn econòmic

El públic ha donat suport a les creacions del Tarragona dTapes i, malgrat, el mal temps d’alguns dies durant la promoció, s’han despatxat gairebé 370.000 tapes, una xifra lleugerament superior a la de fa un any.

Pel que fa al retorn econòmic, des de la Cambra de Tarragona s’estima que aquesta edició ha generat un moviment econòmic, directe i indirecte, superior als dos milions d’euros.

Internacionalització

Des de la Cambra estan satisfets també amb la “internacionalització” del Tarragona dTapes, atès que s’han repartit més d’un miler de Tapòdroms en anglès a tots els creueristes que durant els dies de la promoció (del 21 d’abril al 8 de maig) han visitat la ciutat.

Tarragona dtapes a les xarxes socials

Només a Facebook, la plana oficial té prop de 7.000 seguidors i s’han enregistrat puntes de fins a 70.000 visualitzacions. De fet s’ha detectat una tendència a l’alça pel que fa a l’ús que els establiments participants han fet de les xarxes socials en aquest Tarragona dTapes.

I en relació a l’APP oficial del vuitè Tarragona dTapes s’han enregistrat més de 67.000 valoracions/vots de tapes, prop de 3.000 comentaris, gairebé 15.000 descàrregues i més de 7.000 comparticions a les xarxes socials.

La col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits ha estat molt fructífera i durant la campanya les donacions han fregat les 400, un centenar més que l’any passat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar