loader
menu

CIUTAT

L'acadèmia de sirenes de TGN promocionarà els encants del País a Escandinàvia

El Circ Ciutat dilluns, 30 de maig de 2016

L'acadèmia de sirenes de TGN, la "Sirenes Mediterranean Academy" promocionarà la cultura del nostre país a Escandinàvia. El programa Celebrity Luxury Vacation, "Maisa & Niko" de la cadena de televisió Fox, un programa de vacances de luxe de celebrities que barreja entreteniment de viatges i show al canal de Fox Finland, ha visitat aquests dies l'Acadèmia de Sirenes en una de les piscines del grup Ibersol a Salou.

Foto: Sirenas Mediterranean Academy

Foto: Sirenas Mediterranean Academy

Aquest programa que s'emetrà a la Fox de Finlàndia el proper octubre, es caracteritza per ser un espai televisiu que aposta per barrejar informació i entreteniment a través d'un format "dinàmic i juvenil" amb el qual es pretén mostrar la cultura, la natura i l'oferta d'oci del país que es visita, amb l'ajuda d'Maisa Torppa i Niko Saarinen, dos famosos de la televisió finlandesa. Així, Maisa i Niko presenten el programa i s'han d'ajustar a un pressupost limitat que posarà a prova el seu enginy per explorar les experiències, gastronomia local i llocs poc coneguts per al turista tradicional. També han realitzat l'experiència "Bateig de sirena".

Primer han après sobre l'origen de les sirenes i Tritons, mitologia a la mediterrània i la seva missió mediambiental, valors de l'Acadèmia Tarragonina. Un cop amb els seus vestits i unes fotos de lluïment, s'han acostat a l'aigua on Maisa ha exclamat: "Oh my good! the water is freezing !!! (Déu meu, l'aigua està gelada!) "I és que encara que ja fa bon temps l'aigua encara li falta agafar una mica de temperatura, però sent nòrdics?

Per sort Niko ha contestat ràpid: "It true but we will do! (És cert però ho farem!) "I els dos s'han submergit dins l'aigua seguint les instruccions de Susana Seuma, la directora de l'Acadèmia, han après els diferents moviments aquàtics que es realitzen amb els vestits de sirena en forma de peix.

Finalment han sortit encantats per l'experiència i han rebut els seus diplomes del Bateig de Sirena / Tritón on han triat els noms de Sirena "Tiffany" ella, i "Ronaldo" ell. Aquest Programa de màxima audiència a Escandinàvia s'emetrà durant la propera tardor, dedicarà a promocionar la diversitat cultural, paisatgística, hotelera i gastronòmica al nostre país.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar