loader
menu

CIUTAT

Una setantena de voluntaris ajuden a la conservació del Bosc de la Marquesa

El Circ Ciutat dilluns, 30 de maig de 2016

Una setantena de voluntaris van participar dissabte passat en les tasques de conservació de la vegetació i de neteja del Bosc de la Marquesa. La iniciativa, de l’Associació Aurora va comptar amb la col·laboració de la Plataforma Cuidem la Platja Llarga i del grup GATA, que van col·laborar en una jornada de voluntariat ambiental.

Foto: Associació Aurora

Foto: Associació Aurora

Es van regar plantacions de savines i d’arbusts, es van col·locar alguns trons per protegir la vegetació i reduir l’erosió de les dunes, i també es van retirar deixalles del bosc.

L’activitat es va realitzar en marc dels actes que ha programat l’Ajuntament de Tarragona per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, i també forma part de les activitats de la Setmana de la Natura, que coordinen la Xarxa de Custòdia del Territori i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya.

A més de contribuir a la conservació d’aquest entorn del litoral tarragoní, aquesta actuació de voluntariat pretén conscienciar als ciutadans que els espais naturals són llocs que cal cuidar i protegir.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar