loader
menu

Una setantena de voluntaris ajuden a la conservació del Bosc de la Marquesa

El Circ Ciutat > Medi Ambient dilluns, 30 de maig de 2016

Una setantena de voluntaris van participar dissabte passat en les tasques de conservació de la vegetació i de neteja del Bosc de la Marquesa. La iniciativa, de l’Associació Aurora va comptar amb la col·laboració de la Plataforma Cuidem la Platja Llarga i del grup GATA, que van col·laborar en una jornada de voluntariat ambiental.

Foto: Associació Aurora

Foto: Associació Aurora

Es van regar plantacions de savines i d’arbusts, es van col·locar alguns trons per protegir la vegetació i reduir l’erosió de les dunes, i també es van retirar deixalles del bosc.

L’activitat es va realitzar en marc dels actes que ha programat l’Ajuntament de Tarragona per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, i també forma part de les activitats de la Setmana de la Natura, que coordinen la Xarxa de Custòdia del Territori i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya.

A més de contribuir a la conservació d’aquest entorn del litoral tarragoní, aquesta actuació de voluntariat pretén conscienciar als ciutadans que els espais naturals són llocs que cal cuidar i protegir.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar