loader
menu

CIUTAT

La URV oferirà un postgrau en innovació i en la gestió de càmpings

El Circ Ciutat dimarts, 31 de maig de 2016

La Universitat Rovira i Virgili oferirà, a partir de la propera tardor i en col·laboració de Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, un Postgrau en Innovació en la Gestió de Càmpings.

Foto: Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

L’innovador programa busca aprofundir en els mecanismes d’innovació, gestió i comercialització pròpies de les estructures turístiques que representen els càmpings, i s’ofereix en un moment en què el sector aposta per la innovació o la gestió de l’entorn, i que es troba en plena transformació cap un model que combina campisme tradicional amb l’oferta pròpia d’un resort. En aquest sentit, els continguts a aprofundir en aquest postgrau són també aplicables a qualsevol gran hotel.

El curs, d’un any de duració (dues tardes a la setmana) i que combina una part teòrica i una pràctica, posarà a l'abast dels seus alumnes tot el coneixement adquirit en els darrers anys pels professionals dels càmpings, un sector que a la província de Tarragona està esdevenint capdavanter. De fet, la província aplega un 40% dels millors càmpings d’Espanya i ha estat repetidament escollida com una de les millors zones campistes d’Europa.

El Postgrau serà eminentment pràctic, i comptarà entre el seu professorat amb especialistes amb gran trajectòria en el sector, clubs europeus de qualitat, representants institucional directament vinculats al sector turístic i altres referents en l’àmbit internacional.

L’Associació de Càmpings de Costa Daurada i Terres de l’Ebre forma part de la Federació d’Empreses Hoteleres de Tarragona (FEHT), entitat que té per objectiu promoure l’àmplia i variada oferta d’allotjament existent a la demarcació de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar