loader
menu

CIUTAT

El COE es despenja i alerta que els Jocs del 2017 corren perill

El Circ Ciutat dimecres, 01 de juny de 2016

Les alarmes han saltat a Tarragona 2017. El Comitè Olímpic Espanyol ha dibuixat un horitzó de dificultats als Jocs Mediterranis de l'any que ve. El Secretari General del COE, Víctor Sánchez, ha alertat que la situació financera i econòmica de Tarragona 2017 no és el que es preveia. "Tarragona està passant per dificultats econòmiques, la situació és seriosa i greu i amenaça la celebració dels Jocs", ha explicat a l'agència EFE.

Una imatge de la darrera reunió del Comitè Internacional dels Jocs. El segon per l'esquerra és el president del COE, Alejandro Blanco. Foto: circdetarragona.com

El dirigent del COE ha recordat a EFE que "estan vigilant molt d'aprop" tot el que passa a Tarragona 2017, i si fos necessari, caldria prendre decisions de forma immediata".

També en declaracions a l'agència, el Secretari del COE ha posat com a exemple de les dificultats econòmiques que travessen els Jocs que encara hi ha dos grans equipaments per construir, com són el pavelló de Campclar i la piscina. Aquesta última, finançada pel mateix govern espanyol.

L'Ajuntament de Tarragona ha convocat una compareixença pública de l'alcalde Ballesteros per tractar l'estat actual dels Jocs del 2017.

(SEGUIRÀ AMPLIACIÓ)


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar