loader
menu

CIUTAT

TGN celebra una nova edició del Night&Shop

El Circ Ciutat dimecres, 01 de juny de 2016

El proper divendres 3 de juny arrenca la IV Edició de la Night&Shop by Tarragona, un esdeveniment dels comerços de diferents parts de la ciutat que romandran oberts fins a les 12 de la nit amb ofertes de descomptes, regals, promocions i moltes activitats al carrer per poder gaudir de la nit més màgica del comerç de Tarragona.

Cartell de l'edició d'enguant. Foto: Via T

D'esquerra a dreta: la vicepresidenta de la Via T, Sonia Mateo; el president, Salvador Minguella; la consellera de Comerç de l?Ajuntament, Elvira Ferrando, i la gerent de la Via T, Judith Sentís. Foto: Mauri

La Night&Shop by Tarragona s’inaugurarà amb una desfilada a la Rambla Nova, a càrrec de l’agencia de models Magda Simó. Es faran dues passades, la primera a les 20h i la segona a les 22.30.

A la plaça Verdaguer, a partir de les 20.45, hi haurà un concert a càrrec de Pig Fat, duet de blues format per l’americà White Boy White i Jr Blues Charley.

En paral·lel, als carrers de la Unió i Governador González es podran visitar dos espais gastromusicals. D’una banda, al carrer de la Unió estarà ambientat amb food trucks, zona chill out, barra i The Prymys Dj. I, d’altra, al carrer Governador González els establiments El Peix que es mossega la cua i Coimbra traslladaran el restaurant al carrer i es podran degustar deliciosos tastets, tot això acompanyat dels alumnes del Dj André Vicenzzo ( Plastic Tarragona).

La Xaranga la Capona animarà la zona del Mercat fent un recorregut pels carrers Solé, Reding, Governador González i rodalies. També cal destacar la festa final que tindrà lloc al Highland.

La Night&Shop by Tarragona està organitzada per la Via T amb la col·laboració de l’Ajuntament, entre d’altres institucions.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar