loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'Ajuntament crea un aplicatiu d'agenda cultural per a smartphones

El Circ Cultura dilluns, 25 de març de 2013

A partir d’avui ja és possible descarregar-se a través dels dispositius mòbils una nova aplicació relacionada amb l’activitat cultural de Tarragona. Es tracta de l’agenda que recull tots els actes que es reflecteixen al calendari del web municipal: l’Agenda Cultural.
Aquesta aplicació, disponible tant per a sistema Android com iOS, es pot descarregar de manera gratuïta i inclou les activitats culturals per dies i per temàtiques. A més, els actes que s’hi reflecteixen inclouen imatges associades, possibilitat de compartició a les xarxes socials amb més usuaris i geolocalització. També inclou la possibilitat d’afegir les activitats que triï l’usuari en el calendari personal.
L’Agenda Cultural, a més, ofereix la possibilitat de consultar les activitats per programacions. En aquest sentit, en aquest moment, per exemple, és possible consultar tota la programació dels Teatres de Tarragona directament des de la pàgina principal.
Les entitats, els col·lectius, les institucions i els ciutadans en general que vulguin aportar-hi les activitats i iniciatives que organitzen, en poden enviar la informació a l’adreça tcultura@tarragona.cat.

Adjuntem els links des d’on es pot descarregar l’app de l’agenda cultural:

Google play

Apple Store


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar