loader
menu

CIUTAT

La parada de Repsol arriba al seu equador

El Circ Ciutat divendres, 03 de juny de 2016

Repsol ha arribat a l'equador temporal de la parada programada que implica l'aturada de l'activitat de part del seu complex Industrial, en concret de les unitats de combustibles (destil·lació i hidrotractaments). Aquest tipus de parades de manteniment estan programades i es regeixen per un calendari plurianual. Es van repetint de forma periòdica per a la revisió i manteniment de les unitats de les plantes.

Foto: Repsol

La parada contempla la realització d'inspeccions reglamentàries i l'execució de determinats treballs de manteniment i projectes d'inversió, que no poden dur-se a terme amb les unitats de producció en marxa, amb una estimació total de 500.000 hores home. Les inversions estan relacionades amb la seguretat, les millores mediambientals i l'eficiència energètica, tot aplicant les millors tecnologies disponibles. La companyia destina un total de 42,5 milions d'euros a aquesta parada.

Fins ara, no s'ha produït cap accident amb baixa, i Repsol continua treballant per assolir els "ZERO" accidents, objectiu principal de la parada.

A la meitat de la parada, s'estan complint les previsions. El compliment del programa de la parada comporta que s'estiguin executant els treballs previstos.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar