loader
menu

CIUTAT

Més de 90 comerços participen en la Night & Shop

El Circ Ciutat dilluns, 06 de juny de 2016

Més de 90 comerços van obrir la nit del 3 de juny amb motiu d'una nova edició de la Night & Shop, organitzada per la Via T de Tarragona. Les múltiples activitats paral·leles van dinamitzar els carrers pròxims a la Rambla en una agradable nit de juny a la ciutat. D'entre les més destacades, la desfilada de moda, per la qual van passar més de 2.000 persones.

Foto: Via T

A banda els carrers més propers, com Unió, Governador Gonzalez i Plaça Verdaguer, entre d’altres, també van funcionar molt bé amb les seves corresponents activitats.

Des de l’organització es plantegen fer més desfilades en altres esdeveniments i /o campanyes futures, ja que "vesteix de gala la ciutat i dóna l’oportunitat al comerç de poder mostrar al públic allò que té al seu establiment".

Per a la Via T, que ja ha anunciat que l'activitat es repetirà l'any vinent, el resultat de la jornada és "molt positiu": "Les botigues que van vendre, els clients van obtenir articles a preus més reduïts sense haver d'esperar al període de rebaixes, a d’altres els va servir perquè la gent conegués el seu establiment i es va donar l’oportunitat d'engalanar els carrers, donant així, una mica d’oxigen motivador al sector del comerç de la ciutat".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar