loader
menu

CIUTAT

La Fundació Casal l'Amic posa en valor els drets dels infants

El Circ Ciutat dilluns, 06 de juny de 2016

Els infants del Centre Obert de la Fundació Casal l’Amic han organitzat una exposició sobre els drets de la infància, fruit de la programació duta a terme durant els curs 2014/15 sobre els drets dels infants i la seva importància. El conjunt d’activitats prèvies conjugava una àmplia gamma d’idees, conceptes i experiències relacionades amb els drets.

Foto del cartell de l'exposició.

Amb la recuperació d’aquest treball previ, des del Centre Obert s’ha proposat als nois i noies de dur a terme una exposició fotogràfica que reculli l’experiència de tot el treball que van realitzar el curs anterior sobre els drets de la infància; això permetrà conscienciar sobre la responsabilitat i participació activa en defensa dels mateixos.

Aquest projecte té l'objectiu de promoure i assegurar la realització de pràctiques per a la participació efectiva de la infància, és a dir, per posar en valor el fet que ‘a participar s'aprèn participant’. Per aquest motiu hem provocat una situació en què les principals preguntes han estat formulades pels nens i nenes del Centre Obert, alhora que hem incorporat activitats que afavoreixen l'aprenentatge de diverses habilitats que tenen a veure amb la promoció de la participació.

A l’exposició, que tindrà lloc entre el 9 i el 28 de juny, s’hi podran veure les fotografies de tota l’experiència, a més de tota la construcció col·lectiva de les propostes dels infants.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar