loader
menu

CIUTAT

El 2017 anuncia un nou espònsor enmig dels dubtes

El Circ Ciutat dilluns, 06 de juny de 2016

Enmig de l'enèssim rebombori generat al voltant del seu futur, la Fundació Tarragona 2017 ha presentat un nou espònsor. Es tracta de Borges International Group, que s'ha convertit en nou 'patrocinador oficial' de l'esdeveniment.

L'empresa Borges es converteix en patrocinador oficial de l'esdeveniment; un rang que s'atorga amb una aportació de 750.000 euros.

D'acord amb el pla de patrocini, Borges hauria de fer una aportació de 750.000 euros, que és la quantitat estipulada per adoptar el rang de patrocinador oficial. Borges s'afegeix a Telefònica i El Corte inglés.

Foto: Tarragona 2017

Per damunt dels patrocinador oficial estan els 'socis', que han aportat 3 milions d'euros a la causa del 2017. Repsol, Estrella i Caixa Bank ho són. D'acord amb les xifres inicials del pla de patrocini, la categoria més baixa de patrocini és 'empresa o marca col·laboradora'; una categoria que s'adquireix amb una aportació de 100.000 euros. La química BASF n'ha estat una de les últimes.

L’alcalde i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros; i el conseller delegat de Borges, David Prats; han rubricat l’acord en un acte celebrat a la fàbrica de l’empresa a Reus. També hi ha assistit el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Jordi Cervera.

L’alcalde i president de Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha mostrat molt satisfet per l’acord signat i ha destacat la rellevància de comptar amb Borges com a company de viatge: “és molt important poder tenir el recolzament d’una empresa internacional i històrica com Borges, nascuda al nostre territori, i ambaixadora dels valors mediterranis i l’alimentació saludable arreu del món. Aquest nou acord fa palesa un cop més la confiança que tenen les empreses de casa nostra amb els Jocs Mediterranis”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar