loader
menu

CIUTAT

TGN educarà als infants sobre el cicle vital de la tortuga babaua

El Circ Ciutat dimarts, 07 de juny de 2016

El pas de la tortuga babaua per les platges de Tarragona, ara fa dos anys, i tot l'interès que va suscitar va provocar que l'Ajuntament i diferents entitats ecologistes vetllesin per la conservació d'aquests amfibis per si decideixen tornar a trepitjar platges del nostre litoral, i en el cas que així, que també hi ponguin ous.

Una imatge del quadern. Foto: Ajuntament de TGN

Foto: Ajuntament de TGN

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, avui s’ha presentat conjuntament amb el GEPEC el quadern educatiu "A pas de tortuga (babaua)", dins de les diferents línies de treball i educació mediambiental que ha encetat l'àrea de Medi Ambient del consistori. L'objectiu és que els nostres infants coneguin millor les característiques i el cicle vital de les tortugues, i què han de fer si es troben una tortuga o un niu a la platja.

Un dels grups més actius de la Xarxa de Voluntaris per la Tortuga a Tarragona, GEPEC, ha volgut treballar conjuntament amb l’Ajuntament per editar 3.000 exemplars d’aquest quadern, que pretén ser una eina d’educació ambiental de primer ordre.

Els quaderns s’han repartit, en una primera fase, entre les entitats que formen part de la Xarxa de Voluntaris per la Tortuga a Tarragona, i en una segona fase, de cara al curs escolar 2016-17, està previst que formin part d’un taller d’educació ambiental que el Departament de Medi Ambient oferirà a totes les escoles del municipi.

Totes les persones interessades a formar part de la Xarxa de Voluntaris per la Tortuga a Tarragona es poden adreçar al Telèfon Verd 977 296 222 o bé enviant un correu a mediambient@tarragona.cat


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar