loader
menu

CIUTAT

El pas soterrat per a vehicles de la plaça dels Carros, en l'oblit

El Circ Ciutat dimecres, 08 de juny de 2016

El pas soterrat per a vehicles a la plaça dels Carros continua sense ser una prioritat per a l'Ajuntament de Tarragona. Ara fa quasi quatre anys, quan es van inaugurar les escales mecàniques i el pas subterrani per a vianants, tant Adif com Ajuntament van assegurar que el pas per a vehicles ja el tenien molt present, però que el deixaven per a una segona fase.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Qui va pagar el pas soterrat va ser Adif, qui també hauria d'assumir el cost de construir-ne un altre per a cotxes, o bé a la mateixa plaça dels Carros, o bé a l'alçada del carrer Comerç, tocant a l'estació de trens.

Es va anunciar que no es començaria a tramitar el projecte de pas per a vehicles fins que no s'acabés d'executar el primer. Passats quasi quatre anys, l'Ajuntament de Tarragona no té cap intenció de demanar-lo. "Ara mateix no és una prioritat de ciutat, perquè hem comprovat que el trànsit s'absorbeix bé pel pont de la Petxina i pel carrer Robert d'Aguiló", va explicar l'alcalde Ballesteros en una entrevista a Tarragona Ràdio, tancant la porta a millorar els accessos a la zona del Miracle.

L'alcalde va afirmar a l'emissora municipal que la intenció del consistori és anar transformant els carrers Apodaca i Reial, amb la plaça Sant Joan, i també es volen fer les voreres més amples i adaptar-la més al trànsit de veïns. Però ja no es va referir al pas subterrani per a vehicles que, en canvi, sí reclamen des de fa temps els restauradors i empresaris del Port Esportiu.

Aquesta segona fase d'obres a la plaça dels Carros havia d'anar acompanyada d'una reurbanització de la plaça per guanyar zona verda i espai per a vianants. Ja fa més de cinc anys que està redactada, i fins i tot, ara fa uns anys, es va valorar en uns cinc milions d'euros. Ni Adif ni l'Ajuntament, però, han volgut posar mai calendari a l'execució.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar