loader
menu

CIUTAT

Dow Chemical també serà espònsor dels Jocs del 2017

El Circ Ciutat dimecres, 08 de juny de 2016

Els Jocs del 2017 continuen anunciant nous patrocinadors enmig d'un ambient cada dia més enrarit al voltant de l'esdeveniment. El nou espònsor és Dow Chemical Ibérica, que adopta el rang de "col·laborador oficial", com Autocars Plana i COMSA. El pla de patrocini inicial establia que l'aportació com a "col·laborador era de 100.000 euros.

Foto: Fundació Tarragona 2017

L'alcalde Ballesteros ha destacat la importància de Dow com a col·laborador oficial de Tarragona 2017: “Per a nosaltres és un orgull que empreses internacionals apostin pels Jocs de Tarragona. Dow és una empresa amb més de 50 anys d’història a la Península Ibèrica, i estem molt contents i agraïts per la confiança dipositada en el projecte”.

Per la seva part, el president de Dow Chemical Ibérica, Antón Valero, ha destacat: “Com empresa amb una forta presència industrial al Camp de Tarragona i compromesa amb el territori i el seu entorn, és important col·laborar amb l’Ajuntament de Tarragona com a ciutat organitzadora dels Jocs Mediterranis del 2017 i amb tots els municipis seu que també acolliran les diferents modalitats esportives. Esperem que la col·laboració de Dow pugui contribuir a que els Jocs siguin un èxit a la vegada que siguin sostenibles a través de productes i tecnologies proporcionades per la química”.

Nova empresa col·laboradora

Dow s’uneix a la categoria de col·laborador oficial de Tarragona 2017 juntament amb empreses com COMSA i Empresa Plana. L’empresa dedicada a la química se suma així a altres companyies internacionals que es comprometen amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2017. En l’actualitat el Pla de Patrocinis dels Jocs Mediterranis preveu quatre categories principals de patrocini: soci oficial, patrocinador oficial, col·laborador i “Amics de Tarragona 2017”.

Sobre Dow

Dow combina el poder de la ciència i la tecnologia per a innovar en aspectes essencials pel progrés humà. La companyia impulsa innovacions que aporten valor des de les ciències biològiques, químiques i dels polímers, i material per a donar resposta als desafiaments més urgents del món com la necessitat d’aigua potable, la generació i conservació d’energia neta, i l’augment de la productivitat agrícola.

La cartera integrada i orientada al mercat de Dow, líder de la indústria en especialitats químiques, materials avançats , agricultura i plàstics, ofereix un àmplia gamma de productes i solucions basats en la tecnologia a clients d’aproximadament 180 països, en sectors d’alt creixement com el d’embaixades, electrònica, aigua, revestiments i agricultura. Al 2015, Dow va obtenir unes vendes anuals de gairebé 49.000 milions de US$ i en l’actualitat compta amb una plantilla d’aproximadament 49.500 empleats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar