loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

TGN i Reus divulguen la figura del cineasta italià Pier Paolo Pasolini

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 09 de juny de 2016

Tarragona i Reus obren aquests dies els braços al Festival Al3Mura, un certamen que en les seves cinc primeres edicions sempre s’ha celebrat a terres italianes i que enguany per primera vegada obre les seves fronteres i arriba a Tarragona fruit de la col·laboració entre Spiragli i la nova associació ETC (Espai, Territori i Cultura).

El festival Al3Mura surt d'Itàlia per primer cop i es trasllada fins a casa nostra, de la mà de l'associació Espai, Territori i Cultura

Del 14 al 17 de juliol (el primer dia a Reus i els altres tres a Tarragona), es realitzaran diverses activitats en diferents espais que tindran com a fil conductor i argumental la figura del cineasta Pier Paolo Pasolini.

Imatge de la presentació del festival. Foto: Mauri

Cartell del festival. Foto: circdetarragona.com

En paraules d'Òscar Ramírez, un dels organitzadors del certamen i peça clau en l'apropament entre TGN i Itàlia, al festival s'hi farà "transhumància intel·lectual, si es pot s'ensenyarà des de la cultura". Ramírez ha recordat que la idea de traslladar el festival fins a TGN i Reus va nèixer fa ara un any.

Durant els quatre dies de festival també es podran visitar exposicions de dibuixos gràfics, hi haurà concerts (el de Pau Vallvé serà l'únic a Catalunya) i es projectaran documentals sobre la figura de Pasolini. La idea de dedicar el festival a la figura de Pasolini ha estat del tarragoní David Serra, membre també del col·lectiu ETC.

Adjunt trobareu tota la programació del festival.


Documents

Programació festival AL3Mura 2016


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar