loader
menu

CIUTAT

L'Estat aprova una nova partida per als Jocs del 2017 de 3ME

El Circ Ciutat divendres, 10 de juny de 2016

El Govern espanyol ha anunciat avui una nova aportació de 3 milions d’euros per als Jocs Mediterranis Tarragona 2017. L’anunci l’ha fet públic la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

Foto: circdetarragona.com

El destí d'aquests 3 milions, però, encara no està clar. "A l’espera de confirmar la forma i finalitat d’aquesta aportació, si va dirigida a inversions, permetria construir la piscina i completaria el pla d’infraestructures esportives dels Jocs", ha explicat el coordinador general del 2017, el regidor Javier Villamayor.

Aquesta nova aportació s’afegeix als 3,4 milions d’euros signats ja pel president del Consejo Superior de Deportes (CSD), Miguel Cardenal, i inclosos en els Pressupostos Generals de l’Estat de 2016; i a la condició d’”Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic” atorgada per part del Govern de l’Estat als Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

El mateix Villamayor ha mostrat la seva satisfacció per aquest nou compromís estatal i ha afegit que “es tracta d’un missatge de confiança, clar i contundent, per la ciutadania, patrocinadors, resta de seus i partits polítics, que demostra la viabilitat i la potència de l’esdeveniment. Agraïm aquest nou esforç del Govern de l’Estat amb els Jocs, amb qui continuarem treballant conjuntament, i estem convençuts que la implicació del govern es traduirà en noves aportacions en el futur que permetran una excel·lent organització dels Jocs"


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar