loader
menu

CIUTAT

Reus s'al·lia amb els Jocs del Mediterrani

El Circ Ciutat dimarts, 26 de març de 2013

Les rivalitats han quedat en un segon terme. Tarragona ha escollit Reus per fer l'acte simbòlic de la primera entrega de la bandera dels @Jocs del Mediterrani de 2017 a les diferents seus. A l’acte, celebrat a l'Ajuntament de Reus, han assistit l’alcalde de Tarragona, @Josep Fèlix Ballesteros; l’alcalde de Reus, @Carles Pellicer; una delegació dels Jocs Mediterranis encapçalada pel seu director general, Ramon Cuadrat; i altres membres del consistori del Baix Camp.

Una imatge de l'acte d'entrega de la bandera dels Jocs del Mediterrani a l'Ajuntament de Reus. / mauri

Després de la rebuda institucional a l’ajuntament, l’alcalde de Tarragona ha signat el llibre d’honor del consistori i ha fet l’entrega oficial de la bandera. Posteriorment s’ha dut a terme una reunió de treball. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha agraït la implicació de la ciutat de Reus en el projecte: “per Tarragona és molt important que Reus estigui involucrada en els Jocs Mediterranis. És un projecte que ens il·lusiona i que aportarà moltes oportunitats a les dues ciutats”. Finalment l’alcalde també ha volgut afegir que “l’acte d’avui no és l’inici de res ja que des de fa temps que els equips tècnics de Tarragona i Reus estan treballant junts concretant aspectes tècnics i operatius dels Jocs. Avui només certifiquem que les dues ciutats tenim un compromís i un objectiu comú”. Per la seva banda, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, també ha volgut agrair la presència de l’alcalde de Tarragona a la ciutat.

Durant les properes setmanes l’organització de Tarragona 2017 lliurarà la bandera dels Jocs Mediterranis a la resta de municipis seus.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar