loader
menu

CIUTAT

L'Empresa de Transports de TGN modifica el servei a l'àrea de Llevant

El Circ Ciutat dilluns, 13 de juny de 2016

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) modificarà el recorregut de la L-13; una línea que va néixer com autobús de barri, fent el servei des d’Entrepins i L’Escorpí per l’interior de Boscos, Cala Romana i Vall de l’Arrabassada fins al CAP Llevant, però que no ha complert les expectatives de captar nous viatgers. Amb la modificació en la L13, els seus usuaris ja no hauran de fer transbordament per arribar al nucli urbà i el trajecte es farà en menys temps.

Foto: circdetarragona.com

L'EMT ha près aquesta decisió després d'avaluar la reestructuració del servei de transport públic a Llevant un any després de la seva posada en marxa, tal com preveu el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona (PMUST). D'aquesta manera, es preveu la modificació en la L13, que representarà no haver de fer transbordament per arribar al nucli urbà i menys temps de recorregut.

Segons l'Ajuntament, la reestructuració de les línies que passen per Llevant ha permès millores a la xarxa. Les línies L8, L11 i L12 han captat nous viatgers, fent augmentar la demanda global en un 14,1% en un dia feiner.

D’altra banda, es manté la cobertura a Boscos amb la L11 tal com estava abans de la reestructuració en 2015, així com el servei a Cala Romana amb les línies L11, L12 i L13 des d’una única parada a la Via Augusta.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar