loader
menu

CIUTAT

La Salle Torreforta, 'banc de proves' per als Jocs del 2017

El Circ Ciutat dilluns, 13 de juny de 2016

Tots els alumnes de La Salle Torreforta, des de P3 fins a 4t d'ESO, han participat en una simulació de la desfilada de països que competiran als Jocs del 2017, en una activitat organitzada pel centre en el marc del projecte educatiu dels Jocs Mediterranis del 2017.

Fotos: La Salle Torreforta

Fotos: La Salle Torreforta

Els alumnes han desfilat pel pati de l’escola, amb cartells i les banderes dels 26 països que participaran en la cita esportiva, reproduint amb la major fidelitat possible la cerimònia inaugural dels Jocs que es farà al Nou Estadi a finals de juny del 2017.

Aquesta activitat s’emmarca en el Projecte Educatiu dels Jocs, una iniciativa que es va iniciar l’any 2014 i a la qual s’hi van adherir 279 centres educatius del territori (179 de Tarragona i 100 de les Terres de l’Ebre) i que està coordinada pel Departament de Pedagogia de la URV i supervisat pel Departament d’Esports de Tarragona 2017.

Un cop feta l’adhesió, els centres educatius escullen lliurement les activitats que volen realitzar seguint la premissa de difondre els principis i els valors dels Jocs Mediterranis en l’àmbit escolar.

A partir d’aquí, és quan La Salle Torreforta va començar a treballar la idea de reproduir la desfilada de la cerimònia inaugural de manera que cada classe ha estat treballant els símbols identitaris del país que se li va assignar representar.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar