loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Repsol renova la seva col·laboració amb la Sala Trono

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 14 de juny de 2016

El responsable de Comunicació i Relacions externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, i Joan Negrié, gestor i programador de la Sala Trono, han signat avui el conveni de col·laboració entre Repsol i la Sala Trono, que suposarà una aportació de 15.000 euros.

Foto: Repsol

En el mateix acte Anna Moliner i Joan Negrié han representat la part final de l’obra “You say tomato” i l’han adaptat a la signatura de la renovació del conveni.

Des de fa més de 12 anys, la Sala Trono contribueix a augmentar i professionalitzar el panorama cultural al Camp de Tarragona, i facilita al públic l’accés a les arts contemporànies. El suport per part de Repsol, des de fa més de 10 anys, facilita que la Sala pugui oferir a la ciutat durant els mesos de tardor, primavera i hivern una programació estable de teatre de petit format de la màxima qualitat.

Aquest conveni recull el compromís que manté Repsol amb la ciutat de Tarragona, i s’afegeix a les col·laboracions que es duen a terme amb l’ajuntament i amb entitats de Tarragona. Repsol ha establert amb la ciutat una relació de confiança i col·laboració.

Repsol manté compromisos estables amb altres entitats i institucions ciutadanes, conformant tot això un important entramat de col·laboracions i cooperacions amb el qual hom anomena la societat civil o el “teixit associatiu” de Tarragona


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar