loader
menu

CIUTAT

El Camí de l'Oliva, escenari d'una persecució

El Circ Ciutat dimarts, 14 de juny de 2016

La tranquil·litat i la pau que es viu en l'entorn del Camí Centre de l'Oliva es va veure alterada diumenge passat. Cap al migdia una gran furgoneta blanca va passar a gran velocitat per davant d'una de les primeres cases que hi ha a Oliva un cop es puja des de la carretera del cementiri, just davant del Culubret.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Al cap d'uns segons, un turisme fosc, de marca Wolkswagen, amb la lluna davantera esmicolada i amb matrícula estrangera, també va accedir a l'Oliva, i també a una velocitat temerària. Venia de Sant Pere i Sant Pau. Segons han explicat testimonis presencials al Circ, tot podia indicar que el segon vehicle estaria perseguint la furgoneta blanca, que ja s'havia endinsat entre els caminets de la zona, tots sense sortida, i amb prou vegetació i corves per no ser vist.

L'estretor dels camins va fer que el perseguidor li perdés la pista al perseguit, i optés per girar cua i tornar per on havia vingut, però ja a una velocitat menys temerària, i es va dirigir novament cap a la carretera del cementiri.

En veure que la Guàrdia Urbana no arribava, el veïns van trucar novament per alertar de la situació. Segons ha pogut saber El Circ, els primers agents que van rebre l'ordre no haurien trobat la zona, de certa complexitat si no es coneix el terreny. Al cap de més mitja hora, dues motos, un turisme i una furgoneta d'atestats de la policia local van irrompre a l'Oliva, a la recerca de la furgoneta blanca, atrapada al final d'un camí sense sortida.

El Circ ha preguntat a la Guàrdia Urbana sobre els fets, i des de la Policia Local tarragonina s'ha explicat que el conductor de la furgoneta era un ciutadà romanès sense carnet de conduir ni assegurança, per la qual cosa el vehicle va ser immobilitzat. A dins del vehicle també hi anava una dona.

Res sobre el possible episodi de persecució, ni tampoc del sospitós vehicle fosc i amb la lluna davantera trencada, del que sí van ser testimonis alguns veïns del Camí de l'Oliva.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar