loader
menu

CIUTAT

El director de DOW Tarragona serà el responsable de les fàbriques de producció del Regne Unit i els països nòrdics

El Circ Ciutat dimarts, 14 de juny de 2016

L'actual director del Complex Industrial de Dow Chemical a Tarragona i Director d'Operacions de Dow Ibèrica, Kepa Díaz de Mendibil, ha estat nomenat Director del Site de Dow Corning a Barry (Regne Unit). Des d'aquest rol, i com a responsabilitat addicional, Díaz de Mendibil coordinarà les fàbriques de producció de Regne Unit (King 's Lynn, Dewsbury, Jarrow) i Països Nòrdics (Landskrona i Norrkoping a Suècia).

Kepa Díaz de Mendibil. Foto: Dow

Barry és el segon site més gran a nivell global, i el site principal a Europa de la recentment adquirida Dow Corning. Díaz de Mendibil continuarà com a director del Complex de Dow Tarragona i Director d’Operacions de Ibèrica fins al nomenament del seu successor.

Un home 'DOW' des de fa quasi 30 anys

Kepa Díaz de Mendíbil es va incorporar a Dow el 1988, assumint diversos càrrecs dins l'organització de Manteniment de les Plantes de Derivats. El 1994 va ampliar les seves responsabilitats de Manteniment al Cracker d'Etilè ubicat a La Pobla de Mafumet/Perafort. L'any 2000 es va traslladar a Ribaforada (Navarra) com a Director de fàbrica i, el 2003, es va traslladar a Correggio (Itàlia), liderant des d'allí les fàbriques de Correggio, Cardano al Campo, i Parona.

Com a membre actiu de l'Equip Global de Lideratge de Fabricació de Sistemes de Poliuretà de Dow va exercir, a més, tasques de coordinació per a les fàbriques de Ribaforada (Navarra), el Caire (Egipte), Dilovasi (Turquia) i Mumbai (Índia). Al juliol de 2008, Díaz de Mendibil va tornar a Tarragona com a Líder de Producció del Cracker d'Etilè. El 2009, va afegir a les seves responsabilitats el lideratge de la producció de la nova planta de Octé.

El gener de 2012, Díaz De Mendibil va ser nomenat per al seu actual càrrec de Director del Complex Industrial de Tarragona i Director de Producció per la Regió Ibérica, integrant-se a la Junta Directiva de la AEQT (Associació Empresarial Química de Tarragona) d’on va assumir recentment la presidència. Es també membre dels Consells d'Administració del CAT (Consorci d'Aigües de Tarragona) i de AITASA (Aigües Industrials de Tarragona SA).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar