loader
menu

CIUTAT

L'Estat anuncia una inversió de només 3ME per a la reforma de l'estació de tren de TGN

El Circ Ciutat dijous, 16 de juny de 2016

Enmig del caos en el servei de rodalies, i que afecta de ple l'estació de Tarragona, el Govern de l'Estat ha anunciat una inversió de 3,16 milions d’euros per l’execució de les obres de remodelació de l’estació de tren. Es tracta d'una actuació emparaulada des de fa molts mesos entre l'Ajuntament de TGN i del Ministeri de Foment i licitada al febrer d'enguany.

Foto: circdetarragona.com

L’actuació, inicialment pressupostada en 5'5ME (iva inclòs), té per objecte garantir la plena accessibilitat en els trànsits per l’interior de l’estació i augmentar els nivells de seguretat i de confort de les instal·lacions per oferir un millor servei als clients del ferrocarril. Així, s’instal·larà a les andanes principals un ascensor i dues escales mecàniques per cada andana.

Els treballs també suposaran la col·locació d’un nou paviment, que inclourà una franja de seguretat a la vora de les andanes.

Aquestes operacions es compatibilitzaran amb els treballs d’instal·lació del tercer carril i amb l’execució de la nova passarel·la superior que construïrà l'Autoritat Portuària.
desenvolupa el Port de Tarragona, amb l’aportació del Govern
d’Espanya.

“Ens vam comprometre a començar les obres al 2016 i hem complert,
tindrem una estació digna. Mentre altres parlen, nosaltres passem als
fets”, ha reiterat Roc


circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar