loader
menu

CIUTAT

TGN busca resoldre els conflictes entre comunitats de veïns de Campclar

El Circ Ciutat dijous, 16 de juny de 2016

Nova iniciativa de l'Ajuntament de Tarragona en el seu intent de resoldre els conflictes en alguens comunitats de veïns del barri de Campclar. El Servei de Mediació Comunitària de l’Institut Municipal dels Serveis Socials, juntament amb l’Associació de Veïns de Camp Clar, ha organitzat per aquest dimarts vinent, 21 de juny, a les 6 de la tarda un taller gratuït sobre “Comunicació i Resolució de Conflictes” al Casal Cívic de Campclar.

Foto: tarragona.cat

La jornada servirà per treballar amb els veïns que hi participin sobre com reaccionar davant situacions de violència, quines estratègies comunicatives es poden adoptar per resoldre conflictes mitjançant la paraula i com es pot arribar, amb el diàleg i la negociació, a bons acords entre dues o més parts.

El taller s’emmarca en el conjunt d’actuacions de col·laboració amb el Pla de Desenvolupament Comunitari de Campclar al Barri, i també està disponible per a qualsevol altra entitat sense ànim de lucre de la ciutat de Tarragona que ho sol·liciti.

El Servei de Mediació Comunitària està integrat dins els recursos de l’àrea d’atenció a la persona i ofereix un suport tècnic en la gestió de conflictes interpersonals. El servei proporciona assessorament i orientació professional per a la promoció de la convivència i la cohesió social a través de la cultura del diàleg i l’assumpció de responsabilitats per part dels membres de la comunitat.

Entre els projectes que impulsa hi ha les sessions de formació i sensibilització com la que se celebrarà el pròxim dia 21 i Escales Actives centrat en la gestió de la convivència a les escales i comunitats de veïns.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar