loader
menu

CIUTAT

Una nova plataforma farà política a TGN des del carrer

El Circ Ciutat divendres, 17 de juny de 2016

Més acció fiscalitzadora sobre l'acció de l'equip de govern a l'Ajuntament de Tarragona, però des del carrer. La ciutat comptarà en breu amb una plataforma política, que estarà liderada pel fins ara president i portaveu del grup d'opinió Tàrraco Activa, Carles Pedreño, que ja ha anunciat que deixarà el càrrec per emprendre una nova aventura.

Carles Pedreño, entre l'alcalde Ballesteros i la regidora Ivana Martínez, en una imatge d'arxiu. Foto: circdetarragona.com

"Volem anar una mica més enllà del que fem amb Tarraco Activa. El nostre objectiu serà fer política sense ser un partit polític, cristal·litzar la feina que no es fa a Tarragona, preocupar-nos perquè hi hagi una estratègia de ciutat, i que els projectes i les idees puguin fer-se realitat”, ha indicat Pedreño. El fins ara portaveu de Tarraco Activa ha decidit donar el pas endavant perquè “hi ha una sèrie de persones que estimem la ciutat i tenim una sèrie d’intranquil·litats sobre la mateixa que volem solucionar. Hem vist que existeix un espai municipal que no està ocupat en aquest moment i el volem prendre nosaltres”.

La plataforma política encara no té nom i Pedreño no ha volgut dir qui l’acompanyarà, tot i que ha deixat clar que “estem oberts a tothom, incloent persones de qualsevol partit polític. L’única condició és que s’estimin Tarragona”. Tot i que encara és aviat, Pedreño ha dit que “hi ha persones d’àmbits molt diversos que s’han mostrat interessades en participar-hi. Entre elles, alguns membres de Tarraco Activa”.

Precisament pel que fa al seu relleu al capdavant de la plataforma d’opinió, Pedreño ha explicat que “encara no s’ha pres una decisió. Properament es reunirà la junta directiva i es decidirà qui em substituirà”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar