loader
menu

L'actualitat de Tarragona, en clau periodística

El Circ divendres, 17 de juny de 2016

El grup d’opinió Tarraco Activa ha celebrat aquest dijous al vespre el seu sisè sopar-col·loqui, que en aquesta ocasió ha tingut com a convidats a tres periodistes que segueixen l’actualitat de Tarragona: Jaume Garcia (director del diari digital Tarragona21), Sergi Casado (director del diari digital Circ de Tarragona) i Ricard Checa (director del diari digital La República).

Foto: Tarraco Activa

Foto: Tarraco Activa

D'esquerra a dreta, Ricad Checa, Sergi Casado i Jaume Garcia. Foto: Tarraco Activa

Tots tres han donat el seu punt de vista sobre la ciutat de Tarragona des de la seva òptica periodística, davant de la trentena de persones que ha acudit a l’esdeveniment. Aquest ha estat el sopar-col·loqui amb més assistents des que es va posar en marxa Tarraco Activa, fins al punt que algunes persones no han pogut assistir-hi per les dimensions de l’espai, la qual cosa parla molt bé de l’estat de salut del grup.

Garcia, Casado i Checa han deixat un bon grapat de reflexions interessants sobre Tarragona, la seva classe política i molt especialment sobre la salut dels mitjans de comunicació. Jaume Garcia ha assegurat que “les pressions existeixen, i sempre hi són. Per això la nostra satisfacció més gran és que publiquem temes que poden molestar a algunes persones, però ho fem. Perquè hem de tenir clar que o som honestos amb nosaltres mateixos o no anirem enlloc”. Sergi Casado, per la seva banda, ha reconegut que “ser periodista i comercial alhora és difícil perquè ens arriba molta informació”, però tot i això creu que “com a periodista, has de tenir clar que sempre has de dir la veritat, perquè amb la veritat pots anar a tot arreu”.

Finalment, Ricard Checa ha estat molt sincer afirmant que “no és fàcil fer periodisme a Tarragona, i la premsa en aquesta ciutat no està en un bon moment precisament per això”. En tot cas, el director de La República ha llençat un missatge positiu assegurant que “jo aguanto la pressió i les amenaces perquè sé que dic la veritat, i són els que menteixen els que han de patir, no nosaltres”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar