loader
menu

CIUTAT

Tarragona rep el setè creuer de la temporada

El Circ Ciutat divendres, 17 de juny de 2016

Tarragona rebrà el proper diumenge el setè creuer de la temporada. El ‘Wind Surf’, de la companyia Windstar, tornarà a fer escala en aigües tarragonines, com ja va fer el passat 1 de maig. Atracarà a les 7h del matí a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant.

Una imatge del creuer 'Wind Surf'. Foto: Autoritat Portuària de TGN

Tarragona Cruise Port Costa Daurada està recollint els fruïts de l’estratègia iniciada fa quatre anys i es consolida com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. El ‘Wind Surf’ arribarà a TGN procedent de Barcelona amb 310 passatgers a bord i salparà direcció Eivissa a les 17h del mateix diumenge.

Les previsions de creuers per aquesta temporada apunten clarament a l'alça. Es confia rebre 22 creuers a les instal·lacions del Port de Tarragona, el doble que l’any passat, i fins al moment és la millor temporada de creuers.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des de dissabte a les 00.01 hores i durant tot el diumenge, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera.

Per motius de seguretat dels propis vianants estarà prohibit l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar