loader
menu

CIUTAT

Nou clam de Tarragona en favor dels refugiats: 'obriu fronteres. Volem acollir!'

El Circ Ciutat divendres, 17 de juny de 2016

El parc de Saavedra, a tocar de la Muralla, serà escenari aquest diumenge, 19 de juny, d'una jornada reivindicativa i de denúncia en favor de les persones refugiades.

Des de la plataforma ciutadana Stop Mare Mortum Tarragona, i junt amb l’Àrea de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona i el Centre de Cooperació al Desenvolupament “URV Solidària”, han organitzat tota una jornada festiva però amb caràcter reivindicatiu i de denúncia vers la situació dels refugiats i els més de 36.000 morts des de l’any 2000, l’actitud negligent i passiva dels dirigents europeus, l’acord vergonyós entre la Unió Europea i Turquia i exigint vies segures, accions de rescat, ajuda i protecció humanitària. Tot plegat sota el clam unànime a tot Catalunya de “Obriu fronteres. Volem acollir!”

Denúncia i música

Al llarg de la jornada, que donarà el tret de sortida a les 12h al Parc Saavedra i durarà fins a les 21h, es llegirà el manifest de Stop Mare Mortum Catalunya, hi haurà concerts i actuacions, com ara els magnífics F.E.O.S. Experience, els acords màgics de Fito Luri i Kandi Alvarez, el ritme dels Cultrum i la Cobla de la Mitja Lluna, que ens portaran la música folk a la festa. També hi haurà dues performances de denúncia i dues xerrades; al matí una experiència de Lesbos i, en sessió de tarda, parlarem d’armament amb Pere Ortega, del Centre Delàs d’estudis per la pau. I, per descomptat, vermut i barra a preus populars.

Es tracta d’una jornada reivindicativa i de denúncia, però sense perdre el caire festiu, al que hi està tothom convidat a participar i, sobretot, tot gaudint d’un molt bon ambient, alça la veu a Europa “Obriu fronteres. Volem acollir!”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar