loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

TGN repetirà l'experiència i tornarà a obrir els monuments romans els dilluns d'estiu

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 17 de juny de 2016

Enguany ja no es repetiran les imatges d'alguns dilluns d'estiu de l'any passat a Tarragona. La ciutat bullia de turistes, però els monuments romans que tothom sempre vol veure estaven tancats al públic. Ara això ja no tornarà a passar. L'Amfiteatre, el Pretori i el Circ Romà, el Fòrum de la Colònia i les Muralles tornaran a obrir els dilluns durant els mesos d'estiu. L'última i única experiència va tenir lloc durant l'estiu de 2014.

Una imatge del Passeig Arqueològic, a dins de les Muralla. Foto: Ajuntament de TGN

Així ho ha anunciat el Museu d’Història de Tarragona (MHT), l'ens gestor dels quatre recintes pertanyents al conjunt arqueològic de Tàrraco, tots declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO. "Amb aquesta ampliació horària vol respondre a la demanda creixent de visitar aquests monuments els mesos d’estiu."

Els horaris d'estiu es començaran a aplicar a partir del dilluns 20 de juny i seran vàlids fins al 12 de setembre. Els monuments obriran les portes de 9 a 15 h, com els diumenges. De dimarts a dissabte, l'horari serà de 9 a 21h.

Les cases Canals i Castellarnau continuaran tancades

La resta de recintes que gestiona el Museu d'Història de Tarragona mantenen l’horari d’estiu habitual. Es tracta de les cases Canals i Castellarnau. Tot i l'increment de personal amb prop d'una desena de persones durant els mesos d'estiu, les dues cases nobles de la Part Alta seguiran tancades al públic.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar