loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els periodistes de TGN avaluen les seves fonts d'informació

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 17 de juny de 2016

El Col·legi de Periodistes de Tarragona guardonarà novament als qui han facilitat la feina als informadors, i com ja és tradició, també 'castigarà' als que no ho hagin fet. Són la Petxina Oberta i la Petxina Tancada. La festa de les Petxines de la Informació, la 24ena, tindrà lloc el proper dijous 7 de juliol, a partir de les 20.30 hores, a Les Granotes Terrassa (Parc de l’Amfiteatre, Tarragona).

Una imatge de les petxines. En l'edició d'enguany tampoc està previst entregar la Petxina Daurada. Foto: col·legi de periodistes de TGN

Els nominats de les dues categories es trien en una votació prèvia per part dels col·legiats i col·legiades. La Petxina Oberta distingeix la font informativa que, per la seva accessibilitat, facilita la feina dels mitjans de comunicació, mentre que la Petxina Tancada 'premia' la font informativa que ha posat pals a les rodes a la tasca dels periodistes.

Candidats a Petxina Oberta

Cambra de Comerç de Tarragona: Per la gestió fluïda de la informació que genera l’ens cameral.

Gabinet de premsa dels Bombers de la Generalitat: Per la disponibilitat a l’hora d’atendre les peticions dels mitjans i la bona gestió del cas de Freginals.

Setmana Medieval de Montblanc: Per informar amb solvència sobre els actes i activitats que organitza.

Candidats a Petxina Tancada

Confraria de pescadors de Tarragona: Per les dificultats a l’hora d’obtenir informació sobre assumptes d’interès, com ara el descens de la captura de sardina.

Fiscalia de Tarragona: Per la manca de feedback entre periodistes i fiscal.

Departament de Salut de la Generalitat: Per l’apagada informativa en el brot d’enterovirus.

Els guanyadors es decidiran in situ la nit de la festa, que començarà a les 20.30 hores amb l’apertura de les urnes perquè els col·legiats i col·legiades puguin dipositar-hi el vot. A les 21.00 hores, començarà la gala de lliurament dels guardons i, un cop entregades les estatuetes, es farà la ja tradicional rifa entre tots els col·legiats i col·legiades que hagin votat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar