loader
menu

El Govern uneix esforços amb la Plataforma Transport Públic de TGN per exigir un millor servei ferroviari

El Circ Ciutat > Mobilitat dilluns, 20 de juny de 2016

Les darreres incidències en el servei de rodalies, i amb greu afectació a línies que transcorren per la demarcació de TGN, han encès els ànims de la Delegació del Govern. El seu màxim responsable, el delegat territorial , Òscar Peris, s’ha reunit aquest migdia amb representants de la Plataforma Transport Públic (PTP) de Tarragona per tractar sobre la seqüència d’incidents ocorreguts les darreres setmanes a les línies ferroviàries del sud del país.

Foto: circdetarragona.com

Imatge de la reunió entre el Delegat Òscar Peris i representants de la plataforma Transport Públic. Foto: Delegació del Govern

En el transcurs de la trobada, que ha tingut lloc a la delegació del Govern a Tarragona, Òscar Peris ha explicat que ja ha sol·licitat una reunió amb responsables d’Adif, per tractar sobre la manca d’inversions a la xarxa ferroviària convencional del Camp de Tarragona i s’ha posat a disposició de la Plataforma per fer pressió conjunta tant a Adif com a Renfe per tal que millori el servei.

“Les línies estan col·lapsades i els passatgers de les nostres comarques estan patint retards inacceptables i esgarrifosos”, ha assegurat el delegat del Govern qui ha reclamat a les companyies que “tinguin consideració pel territori, perquè aquesta situació repercuteix negativament en l’eficiència i la competitivitat de les nostres comarques. I això no ho podem permetre.”

De la seva banda, el portaveu de la PTP Tarragona, Daniel Pi, s’ha mostrat contundent: “No podem continuar amb una situació en què els passatgers ens considerem segrestats per un servei absolutament fora de lloc i ineficaç.” En aquest sentit, ha explicat que: “la gent que fem servir el tren ens trobem cada dia amb retards, amb vehicles vells, amb què ningú no ens informa dels motius dels retards; ens trobem amb una pèrdua de temps de recorregut; els trens triguen més avui que abans. I sobretot el que no sabem és quan s’arreglarà això. Hi ha moltes obres en marxa però algunes d’elles no només no aporten res, sinó que fins i tot poden empitjorar els problemes d’una demarcació que ja és la més mal servida de Catalunya.”

El delegat del Govern té previst reunir-se durant les properes setmanes amb responsables de Renfe i Adif per expressar el mal estar dels usuaris de les comarques del Camp de Tarragona per la situació dels trens.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar