loader
menu

CIUTAT

El Govern uneix esforços amb la Plataforma Transport Públic de TGN per exigir un millor servei ferroviari

El Circ Ciutat dilluns, 20 de juny de 2016

Les darreres incidències en el servei de rodalies, i amb greu afectació a línies que transcorren per la demarcació de TGN, han encès els ànims de la Delegació del Govern. El seu màxim responsable, el delegat territorial , Òscar Peris, s’ha reunit aquest migdia amb representants de la Plataforma Transport Públic (PTP) de Tarragona per tractar sobre la seqüència d’incidents ocorreguts les darreres setmanes a les línies ferroviàries del sud del país.

Foto: circdetarragona.com

Imatge de la reunió entre el Delegat Òscar Peris i representants de la plataforma Transport Públic. Foto: Delegació del Govern

En el transcurs de la trobada, que ha tingut lloc a la delegació del Govern a Tarragona, Òscar Peris ha explicat que ja ha sol·licitat una reunió amb responsables d’Adif, per tractar sobre la manca d’inversions a la xarxa ferroviària convencional del Camp de Tarragona i s’ha posat a disposició de la Plataforma per fer pressió conjunta tant a Adif com a Renfe per tal que millori el servei.

“Les línies estan col·lapsades i els passatgers de les nostres comarques estan patint retards inacceptables i esgarrifosos”, ha assegurat el delegat del Govern qui ha reclamat a les companyies que “tinguin consideració pel territori, perquè aquesta situació repercuteix negativament en l’eficiència i la competitivitat de les nostres comarques. I això no ho podem permetre.”

De la seva banda, el portaveu de la PTP Tarragona, Daniel Pi, s’ha mostrat contundent: “No podem continuar amb una situació en què els passatgers ens considerem segrestats per un servei absolutament fora de lloc i ineficaç.” En aquest sentit, ha explicat que: “la gent que fem servir el tren ens trobem cada dia amb retards, amb vehicles vells, amb què ningú no ens informa dels motius dels retards; ens trobem amb una pèrdua de temps de recorregut; els trens triguen més avui que abans. I sobretot el que no sabem és quan s’arreglarà això. Hi ha moltes obres en marxa però algunes d’elles no només no aporten res, sinó que fins i tot poden empitjorar els problemes d’una demarcació que ja és la més mal servida de Catalunya.”

El delegat del Govern té previst reunir-se durant les properes setmanes amb responsables de Renfe i Adif per expressar el mal estar dels usuaris de les comarques del Camp de Tarragona per la situació dels trens.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar