loader
menu

CIUTAT

El 2017 també s'acull a l'intercanvi amb espècies

El Circ Ciutat dilluns, 20 de juny de 2016

La Fundació Tarragona 2017 ha anunciat l'arribada d'una nova empresa col·laboradora per als Jocs. Es tracta de la Fundació Sacyr, que ha signat un conveni emmarcat en el pla de donacions dels Jocs i contempla una donació en espècies, i que suposarà la redacció del projecte executiu de la piscina de 50 metres dels Jocs, situada a l’Anella Mediterrània.

La Fundació Sacyr, la nova empresa col·laboradora dels Jocs Mediterranis 2017, redactarà el projecte executiu de la piscina dels Jocs

La signatura de l'acord ha tingut lloc a les oficines dels Jocs Mediterranis i ha estat corroborat per l'alcalde i president del Comitè Organitzador de Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros; del director executiu de la Fundació Sacyr, Pedro Alonso Ruiz; i el representant de Sacyr Construcción S.A., Angel Luis Pérez González.

Foto: Fundació Tarragona 2017

L'alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador de Tarragona 2017 ha agraït la confiança de Sacyr assegurant que “el compromís d’empreses de nivell nacional i internacional amb el projecte dels Jocs Mediterranis posa de manifest la fortalesa del projecte. Tenir el suport d’una multinacional com Sacyr ens omple de satisfacció i atorga un valor afegit a l’important projecte de la piscina dels Jocs”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar