loader
menu

CIUTAT

La Guàrdia Urbana deté als lladres dels contenidors de 'roba amiga'

El Circ Ciutat dimarts, 21 de juny de 2016

La Guàrdia Urbana va detenir ahir, dilluns 20 de juny, a dues persones de nacionalitat romanesa acusades d’un presumpte delicte de robatori amb força, i en concret de peces de roba usada. Els fets van passar al voltant de les 3 de la tarda, quan una patrulla de la policia local tarragonina es trobava fent tasques de seguretat ciutadana per Sant Pere i Sant Pau i van observar com dos persones transvasaven bosses d’una furgoneta a una altra.

Una imatge de l'amagatall localitzat a SPiSP a principis de juny. Foto: Ajuntament de TGN

Ara fa uns dies, la Urbana va localitzar un amagatall a prop de SPiSP amb prop de 1.500 quilos de roba usada, i que procedia dels contenidors de "Roba Amiga".

Els agents van identificar a les dues persones, ja que a les furgonetes hi havia una gran quantitat de bosses de roba. Els detinguts, en un primer moment, van explicar que la roba l’havien comprat a Girona i que el vehicle era d’uns familiars.

Després de canviar diverses vegades de versió, van confessar que la roba l’havien pres dels contenidors de roba usada de Girona. Un dels detinguts va intentar amagar-se un clauer amb moltes claus, però els agents van veure-ho i van resultar molts cadenats. A continuació, els agents van anar a diferents contenidors de Roba Amiga de Sant Pere i Sant Pau i van comprovar com alguna de les claus obria aquests contenidors, que estaven buits.

Els agents van parlar amb l’empresa Roba Amiga que els va dir que avui tenien previst anar a recollir la roba dels contenidors, ja que estaven plens. Per tot plegat, l’empresa va presentar denúncia per la roba sostreta i els agents van detenir a aquestes dues persones per un presumpte delicte de robatori amb força.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar