loader
menu

CIUTAT

TGN augmentarà la plantilla de la Guàrdia Urbana amb 40 nous agents en els pròxims 4 anys

El Circ Ciutat dimecres, 22 de juny de 2016

La Guàrdia Urbana de Tarragona incrementarà la plantilla l'any vinent amb 12 nous agents. D'aquesta manera, la policia local de TGN recuperarà la Unitat de Mobilitat que, fins fa tres anys, formava part de la Divisió de Trànsit de la Guàrdia Urbana, dedicada exclusivament a controlar el trànsit, sobretot a la zona centre, així com supervisar el flux de masses.

Foto: Ajuntament de TGN

L'Ajuntament de TGN està acabant de redactar les bases del concurs, al qual s'hi poden presentar totes les persones interessades. "És un concurs lliure, però hauran d’acreditar uns coneixements i passar proves físiques i psíquiques», explica el conseller de Seguretat Ciutadana, Pau Pérez.

Aquestes 12 noves places s’afegiran a les 13 més que també es posen a l’abast d’agents d’altres cossos de seguretat que hagin demanat un trasllat.

L'objectiu de l'equip de govern tarragoní, ara en mans del PSC, PP i Unió, és anar ampliant la plantilla de la Urbana amb 10 noves places cada any d'aquí al final del mandat, l'any 2019, amb una inversió de més de 2 milions d’euros. Des de 2007 ja se n'han creat una seixantena, i l'objectiu és que durant el mandat 2015-2019 es creïn 40 places més.

D’altra banda, les 220 armilles antibales interiors començaran a repartir-se entre els agents de la Guàrdia Urbana a finals d’aquesta setmana. Finalment, l’Ajuntament de Tarragona ha adquirit un nou vehicle d’atestats, ja que l’actual té una antiguitat de més de 8 anys.

Noves tecnologies i comunicació

L’Ajuntament de Tarragona ha equipat els vehicles policials amb millores tecnològiques. Es tracta d’ordinadors portàtils i d’smartphones que permeten l’ús d’aplicacions i l’accés a internet, la qual cosa “permetrà als agents desenvolupar amb més agilitat la seva feina. També hem millorat la xarxa de comunicacions per solucionar els punts foscos de cobertura que encara teníem”, ha conclòs el responsable polític de la Urbana, Pau Pérez.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar