loader
menu

CIUTAT

Arrenca l'obra del palau d'esports de Campclar

El Circ Ciutat dimecres, 22 de juny de 2016

Un cop superats tots els entrebancs, la construcció del palau d'esports de Campclar per fi ha començat. La Unió Temporal d’Empreses (UTE) formada per Agrupación Guinovart Obras y Servicios Hispania y Obrascón Huarte Lain ha iniciat les tasques de l'obra civil del pavelló de l'Anella Mediterrània dels Jocs del 2017. Es tracta del projecte d’obra civil, que es va adjudicar el passat 31 de maig per un import de 3.591.932,20 euros (sense IVA) i que té un termini d’execució de 6 mesos.

Fotos: Tarragona 2017

Fotos: Tarragona 2017

El passat 28 d’abril, Infraestructures.cat va donar el seu vistiplau a l’inici de les actuacions per licitar, per tràmit d’urgència, la construcció del Palau d’Esports. Amb un import màxim de licitació de 14,7 milions d’euros (IVA inclòs), l’obra s’estructura en tres projectes: obra civil, arquitectura i instal·lacions. El projecte d’obra civil inclou tres capítols principals: fonamentació, estructura i coberta del pavelló.

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, destaca “el compliment de calendari per part de l’empresa adjudicatària” i recorda que aquest inici d’obres posa de manifest “el compromís del Govern envers els acords contrets amb la ciutat Tarragona, per la celebració del Jocs Mediterranis”.

Des de l’empresa adjudicatària s’informa que dilluns ja es va fer l’acta de replantejament i es van iniciar els treballs d’excavació de la sabata perimetral de mur i de la primera anella de pilars.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar