loader
menu

CIUTAT

Els busos de l'EMT arribaran fins a les platges Savinosa i Llarga

El Circ Ciutat dijous, 23 de juny de 2016

Arribar en transport públic a les platges de Tarragona serà més fàcil aquest estiu. Els nous horaris estivals de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) entraran en funcionament el proper dilluns 27 de juny, i entre les principals novetats del servei, destaquen les millores per accedir a la platja Llarga.

Foto: circdetarragona.com

La Línia 16, que tradicionalment, unia el centre de la ciutat fins la platja de l'Arrabassada, allargarà el seu recorregut fins arribar a les platges de la Savinosa i la Llarga. Aquesta ampliació pretén facilitar especialment l'accés amb transport públic a la platja Llarga, tenint en compte la reducció de places d'aparcament per protegir les dunes d'aquest punt del litoral tarragoní.

D'altra banda, a partir de dilluns la Línia 22 s'allargarà en totes les seves expedicions fins al Port Esportiu - Miracle per apropar els usuaris a la platja, enlloc d’acabar al Serrallo com la resta de l’any.

Els recorreguts habituals de les línies 11 i 12 permetran als usuaris arribar a les platges Llarga, Savinosa, Tamarit i la Móra.

Per últim, aquest dilluns també entrarà en funcionament el canvi de recorregut de la L13, que a partir d'ara unirà L'Escorpí amb el passeig de les Palmeres, enlloc de finalitzar al CAP Llevant com fins ara. La modificació suposarà també una reducció del temps del viatge, ja que l'autobús ja no entrarà a l'interior de Boscos.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar