loader
menu

CIUTAT

L'obra del palau d'esports de Campclar, desencallada

El Circ Ciutat dijous, 23 de juny de 2016

En espera que arribin més milions en patrocinis i espònsors, l'equipament estrella dels Jocs Mediterranis avança. Després que aquesta setmana ja ha començat l'obra civil del pavelló d'esports de Campclar, avui ha transcendit l'adjudicació per part d'Infraestructures.cat (òrgan depenent de la Generalitat) dels treballs d'arquitectura i dels equipaments, que correspon a la segona i tercera fase del gran recinte de l'Anella Mediterrània.

Una imatge virtual del futur palau d'esports de Campclar. Foto: circdetarragona.com

Top, Proyectos y Contratas, SL és l’empresa adjudicatària de les obres d’arquitectura, que inclouen el tancament de façanes, els acabats de la coberta i la compartimentació dels interiors del recinte esportiu. L’import d’adjudicació és de 4.205.485,82 euros (sense IVA) i el termini d’execució és de vuit mesos. Per altra banda, també s’han adjudicat avui les obres d’instal·lacions a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) formada per Acsa, Obras e Infraestructuras, SAU & Aquambinete, Servicios para el Sector del Agua, SAU & Carbonell Figueras, SA & VOPI-4, SA per um import de 2.231.240,92 euros (IVA exclòs) i un termini d’execució de vuit mesos. Aquesta tercera fase inclou les instal·lacions elèctriques, de clima i hidràuliques, entre d’altres, de l’equipament.

Aquestes dues adjudicacions suposen la finalització del procés de licitació que Infraestructures.cat va obrir el passat 28 d’abril per tràmit d’urgència. El projecte global, que sortia amb un import màxim de licitació de 12,1 milions d’euros (IVA exclòs), finalment s’ha adjudicat per 10.028.658,9 milions d’euros (IVA exclòs).

Inici d’obres

Cal recordar que el passat dilluns 20 de juny es van iniciar oficialment les obres de la primera fase del Palau corresponents al projecte d’obra civil. La UTE adjudicatària, formada per Agrupación Guinovart Obras y Servicios Hispania y Obrascón Huarte Lain té un termini de sis mesos per finalitzar la fonamentació, l’estructura i la coberta de la instal·lació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar