loader
menu

Un alumne de Batxillerat del Martí Franqués, entre els 50 més brillants de l'Estat

El Circ Ciutat > Ensenyament dissabte, 25 de juny de 2016

Un alumne de Batxillerat de l'Institut Martí i Franqués de Tarragona ha estat seleccionat entre els 50 millors estudiants de tot l'estat. Es tracta de Pau Garcia, qui aquest diumenge començarà a gaudir del Programa Beques Europa, una iniciativa de la Universitat Francisco de Vitoria (UFV) i la Divisió Global Santander Universitats per potenciar el talent preuniversitari i que portarà els 50 joves a visitar universitats d'arreu d'Europa.

Pau Garcia (segon per la dreta), acompanyat del regidor d'Ensenyament de TGN, Francesc Roca, pels alumnes Daniel Guerrero (SAlle TGN) i Clara Sanz (Martí Franqués) i l'alcalde Ballesteros. Foto: Mauri

Dos alumnes més de TGN, Daniel Guerrero (La Salle Tarragona) i Clara Sanz (Martí Franqués) van quedar preseleccionats entre els 300 millors, però no han acabat dins dels 50 primers.

Tour per Europa

Gràcies a aquesta iniciativa els seleccionats recorreran les principals ciutats universitàries europees per imbuir-se del seu esperit i implicar-se de manera activa en la societat. Els estudiants seleccionats per al programa tenen una mitjana de Batxillerat de 9,52 i procedeixen de diferents comunitats autònomes, com Andalusia, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Catalunya, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, Galícia, Navarra i País Basc.

Van ser escollits per un comitè d'experts integrat per professors de la UFV i especialistes en Recursos Humans. En el procés de selecció, que va abastar un any i mig, van haver de superar diferents proves en diverses fases: un vídeo presentació dels candidats, tallers pràctics i avaluacions personals. El Programa, que comença el diumenge 26 de juny i finalitza el divendres 15 de juliol, tindrà lloc a diferents escenaris europeus: Alcalá d'Henares, París, Londres, Oxford, Bolonya, Insbruck, Heidelberg, Santiago de Compostel·la i Madrid.

Immersió acadèmica i cultural

Durant les tres setmanes en què es desenvolupa la iniciativa, els estudiants participaran en diferents activitats acadèmiques, tallers, trobades professionals, etc., i visitaran les ciutats sent partícips de diferents manifestacions culturals per respirar plenament l'ambient universitari i professional.

Aquesta immersió tan profunda en la societat els proporcionarà un creixement personal fonamental per al seu desenvolupament. Manca de prejudicis, paciència, autorealització, respecte, optimisme, amistat o implicació visceral en els seus projectes professionals són alguns dels ensenyaments amb les que es queden els participants.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar