loader
menu

CIUTAT

Un alumne de Batxillerat del Martí Franqués, entre els 50 més brillants de l'Estat

El Circ Ciutat dissabte, 25 de juny de 2016

Un alumne de Batxillerat de l'Institut Martí i Franqués de Tarragona ha estat seleccionat entre els 50 millors estudiants de tot l'estat. Es tracta de Pau Garcia, qui aquest diumenge començarà a gaudir del Programa Beques Europa, una iniciativa de la Universitat Francisco de Vitoria (UFV) i la Divisió Global Santander Universitats per potenciar el talent preuniversitari i que portarà els 50 joves a visitar universitats d'arreu d'Europa.

Pau Garcia (segon per la dreta), acompanyat del regidor d'Ensenyament de TGN, Francesc Roca, pels alumnes Daniel Guerrero (SAlle TGN) i Clara Sanz (Martí Franqués) i l'alcalde Ballesteros. Foto: Mauri

Dos alumnes més de TGN, Daniel Guerrero (La Salle Tarragona) i Clara Sanz (Martí Franqués) van quedar preseleccionats entre els 300 millors, però no han acabat dins dels 50 primers.

Tour per Europa

Gràcies a aquesta iniciativa els seleccionats recorreran les principals ciutats universitàries europees per imbuir-se del seu esperit i implicar-se de manera activa en la societat. Els estudiants seleccionats per al programa tenen una mitjana de Batxillerat de 9,52 i procedeixen de diferents comunitats autònomes, com Andalusia, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Catalunya, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, Galícia, Navarra i País Basc.

Van ser escollits per un comitè d'experts integrat per professors de la UFV i especialistes en Recursos Humans. En el procés de selecció, que va abastar un any i mig, van haver de superar diferents proves en diverses fases: un vídeo presentació dels candidats, tallers pràctics i avaluacions personals. El Programa, que comença el diumenge 26 de juny i finalitza el divendres 15 de juliol, tindrà lloc a diferents escenaris europeus: Alcalá d'Henares, París, Londres, Oxford, Bolonya, Insbruck, Heidelberg, Santiago de Compostel·la i Madrid.

Immersió acadèmica i cultural

Durant les tres setmanes en què es desenvolupa la iniciativa, els estudiants participaran en diferents activitats acadèmiques, tallers, trobades professionals, etc., i visitaran les ciutats sent partícips de diferents manifestacions culturals per respirar plenament l'ambient universitari i professional.

Aquesta immersió tan profunda en la societat els proporcionarà un creixement personal fonamental per al seu desenvolupament. Manca de prejudicis, paciència, autorealització, respecte, optimisme, amistat o implicació visceral en els seus projectes professionals són alguns dels ensenyaments amb les que es queden els participants.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar