loader
menu

'Gimcana' per votar al col·legi Pau Delclòs de TGN

El Circ diumenge, 26 de juny de 2016

Desenes de tarragonins i tarragonines que tenien assignat el col·legi electoral Pau Delclòs han suat per poder exercir el seu dret a votar. Per a les eleccions del 26J, l'Ajuntament de Tarragona va decidir derivar tres de les 7 taules del Pau Delclòs a un nou col·legi instal·lat a la Llar de Jubilats del carrer Adrià, just un carrer més amunt en direcció mar.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Aquest trasllat de taules ha creat un cert desordre i caos a un bon grapat de persones que sempre venien votant al Pau Delclòs, i que enguany ho han pogut seguir fent, però invertint gairebé mitja hora perquè els seus noms no sortien enlloc.

Les dades d'algunes targetes censals no coincidien amb les llistes físiques dels col·legis, i llavors, des del Pau Delclòs se'ls dirigia al col·legi electoral de la Llar de Jubilats, on hi ha les seccions 1 i 5 del mateix districte on hi ha el Pau Delclòs, el 5.

Tot i fer la consulta en dues taules del carrer Adrià, finalment també es concloia que les persones en qüestió no figuraven en les llistes. Davant la perplexitat, molt gentilment, des de les mateixes taules, els seus vocals ja tenien preparat un paper amb telèfons i se suggeria que es posessin en contacte amb l'oficina del cens electoral per aclarir els fets i saber on podia votar.

Segons alguns representants de taules, hi ha hagut algunes persones que, davant les adversitats, han desistit i finalment no han votat.

D'altres, en canvi, han tingut sort, i després de trucar fins a quatre números de telèfon diferents de l'oficina del cens electoral, han obtingut premi: els tocava girar cua i tornar al Pau Delclòs. El Circ ha comprovat el 'viacrucis' d'una parella de tarragonins. Ja amb les dades concretes aconseguides via telèfon (fins i tot el número a la llista de paper), han tornat al Pau Delclòs i han pogut exercir el seu dret. Casualment, a dos metres de la taula des d'on havien començat la 'gimcana'.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar