loader
menu

En Comú Podem guanya a més de la meitat de zones electorals de TGN

El Circ dilluns, 27 de juny de 2016

La candidatura d'En Comú Podem va tornar a ser la més votada a Tarragona en els comicis del 26J. El triomf de la marca catalana de Podemos, però, no va ser tant contundent com el de fa sis mesos, amb motiu de les eleccions del 20D.

Yolanda López, Fèlix Alonso, Cèlia Cànovas i Arga Sentís. Foto: EUiA.cat

De les 11 zones, la llista encapçalada per l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, va ser la força més votada a la Part Alta (29,63%), als Barris Marítims (25,4 %), al Nou Eixample Nord (19,78 %), a Sant Salvador (27,22 %), Sant Pere i Sant Pau (25,28 %) i també a Campclar (26,77 %), on sempre hi guanya el PSC.

En paral·lel al triomf a la baixa d'ECP, el Partit Popular va tornar a treure les urpes a la ciutat. El partit d'Alejandro Fernández va ser el més votat a l'Eixample Tarragona, amb el 20,17 %, al Nou Eixample Sud (20,53 %) i es va quedar a menys d'un centenar de vots de guanyar al Nou Eixample Sud.

Amb la 'pèrdua' de Campclar, el Partit dels Socialistes només es va emportar la glòria als feus tradicionals: Torreforta i barris adjacents (28,23 %) i a Bonavista (32,3 %).

Tot i ser la cinquena força, Esquerra també va aconseguir guanyar en una zona, a l'àrea de Llevant, on el 20D hi va guanyar Ciutadans. La candidatura liderada per Jordi Salvador va ser la més votada a les urbanitzacions de Llevant amb el 20 % dels sufragis.


Documents

Resultats eleccions 26J a TGN x zones


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar