loader
menu

CIUTAT

Sant Salvador se'n va de tapes

El Circ Ciutat dimarts, 28 de juny de 2016

El barri de Sant Salvdor se'n torna a anar de tapes. La segona edició de la ruta gastronòmica “Sansa de Tapes” arriba els dos primers caps de setmana de juliol, del 3 al 5 i del 10 al 12. Aquest any, nou establiments oferiran una tapa amb beguda per 2,5 euros i totes les persones que la completin participaran en sortejos i promocions.

“Sansa de Tapes. De ‘tapeo’ per Sant Salvador” és una ruta organitzada per l’Associació de Comerciants del barri amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, l’Associació de Veïns de Sant Salvador i Sant Ramon, el Pla de Desenvolupament Comunitari i la fotògrafa voluntària Montse Parisi i té l’objectiu de dinamitzar i donar a conèixer el comerç i la restauració de la zona.

Un total de nou establiments de Sant Salvador i Sant Ramon oferiran tastets en horari de migdia i vespre. Entre totes les persones que completin la ruta i lliurin la butlleta segellada per tots els establiments, se sortejarà una estada a pensió completa per a dues persones a l’Hotel Aquum Spa i un val de compra per valor de 30 euros per gastar als comerços adherits a l’Associació de Comerciants de Sant Salvador.

Aquest any, el 30 de juliol se celebrarà una festa final a la Plaça de l’Església de Sant Salvador, on es podran degustar totes les tapes que han participat a la ruta.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar